Muž zomrel pod kolesami traktora.V Mestisku agresívny pes pohrýzol troch ľudí.

03.08.2010 Celý región

Lipianski policajti vyšetrujú prípad , ku ktorému došlo včera 2.8.2010 okolo 12.30 h v katastri obce Nižný Slavkov, okr. Sabinov v časti zvanej Zadná skalka.
Muž zomrel pod kolesami traktora.
Počas zvážania dreva došlo k prevráteniu traktora bez evidenčného čísla, za ktorým bol pripojený príves tiež bez evidenčného čísla, na ktorom bolo naložené drevo. Pri prevrátení traktora došlo k pritlačeniu 39 ročného vodiča z Nižného Slavkova, okr. Sabinov. Traktorista utrpel zranenia, na následky ktorých na mieste podľahol. Poverený policajt začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

V Mestisku agresívny pes pohrýzol troch ľudí.
Svidnícki policajti vyšetrujú prípad pohryzenia troch ľudí psom. K prípadu došlo v pondelok 2.8.2010 okolo 18.20 h v obci Mestisko. Na dvore pri jednom z rodinných domov pohrýzol nemecký ovčiak pohybujúci sa bez košíka 3 ročného Kristiána z uvedenej obce , jeho 35 ročného otca a 23 ročnú dcéru majiteľa psa. Podľa slov napadnutých, pes z nezistenej príčiny napadol najprv chlapca hryznutím do tváre a trupu. Keďže mladá žena bránila chlapca, pes napadol aj ju a keď na pomoc im pribehol aj otec chlapca, tak pes zaútočil aj na neho a pohrýzol aj jeho. Podľa vyjadrenia lekárov predpokladaná práceneschopnosť je u chlapca aj jeho otca po dva týždne a u ženy päť týždňov.
V súvislosti s týmto prípadom na polícii zatiaľ nepodal nikto trestné oznámenie.
 

Vyberte región